Selskapet medi
Medisinske hjelpemidler og behandlingskonsepter

Selskapet medi

medi, basert i Bayreuth, Tyskland, er en av verdens ledende produsenter av medisinske hjelpemidler. Ved å følge mottoet “medi. I feel better”, har rundt 2 600 ansatte verden over hjulpet mennesker med å øke livskvaliteten deres: Uansett om det gjelder ryggsmerter, ligament som har blitt revet over under idrett, åreknuter, forstuing, plattfot eller kroniske sår – medis produkter og behandlingskonsepter bidrar til vellykket behandling av mange sykdommer og plager.

Til fordel for pasienten

Katalysator mellom legestanden og handelsvirksomheten

medi fungerer som en katalysator mellom den medisinske industrien og spesialforhandlere, og utvikler egnede behandlingshjelpemidler til fordel for pasienten. Utvalget av medisinske produkter inkluderer medisinske kompresjonsstrømper, adaptive kompresjonshjelpemidler, støtter, ortoser, strømper for tromboseprofylakse, kompresjonstøy og ortopediske innleggssåler for sko. Variert produktutvalg finner man i bandagistforretninger, utvalgte apotek og på ulike nettsider som www.banda.no. Se www.medinorway.no for en komplett forhandleroversikt.

I tillegg, ligger over 65 års erfaring med kompresjonsteknologi bak sports- og moteproduktene under medi sine merkenavn CEP og ITEM m6.

Folk føler seg bedre med medi

Vi utvikler innovative produkter for forbedret livskvalitet. Dette er vår største motivasjon – god bruk av vitenskap og høyteknologi. Resultatet: varig behandlingssuksess og en unik fysisk følelse.

Folk føler seg bedre med medi
The World of Compression

World of Compression

medi World of Compression går foran og viser veien til kompresjonsteknologiens fremtid. Dette er basert på over 65 års erfaring. Kvalitetsstempelet identifiserer produkter med elastisk kompresjon, slik som medisinske kompresjonsstrømper for flebologisk og lymfologisk anvendelse, i tillegg til støtter for leddterapi.

I tillegg er medi spesialist på ikke-elastisk, adaptiv kompresjonsbehandling for sår- og ødemterapi. Våre brukere drar nytte av en rekke kombinasjonsalternativer, førsteklasses håndverk og et høyt nivå av komfort – for de individuelle "I feel better"-øyeblikkene.

Mer om medi World of Compression