Stolt leverandør av medisinske hjelpemidler til kunder i hele Norge

medi Norway

medi Norway er et datterselskap av medi GmbH & Co. KG, en av verdens ledende produsenter av medisinske hjelpemidler. I Norge er vårt hovedkontor plassert på Karmøy, like ved Haugesund. Her holder vårt kundesenter til og alle leveranser til kunder i Norge skjer direkte fra lageret på Karmøy. Våre kunnskapsrike produktspesialister har hele Norge som sin arbeidsplass. 

 

medi Norway
Selskapet medi
Medisinske hjelpemidler og behandlingskonsepter

Selskapet medi

medi, med sitt hovedkontor i Bayreuth, Tyskland, er en av verdens ledende produsenter av medisinske hjelpemidler. Ved å følge mottoet “medi. I feel better”, har rundt 3 000 ansatte verden over hjulpet mange mennesker til økt livskvalitet. Enten det gjelder ryggsmerter, idrettsskader, åreknuter, forstuing, plattfot eller kroniske sår – har medi et produkt eller behandlingskonsept som kan bidra til en vellykket behandling.  

Med pasienten i fokus

medi fungerer som en katalysator mellom den medisinske industrien og spesialforhandlere, hele tiden med pasienten i fokus. Utvalget av medisinske produkter inkluderer medisinske kompresjonsstrømper, adaptive kompresjonshjelpemidler, støtter, ortoser, strømper for tromboseprofylakse, kompresjonstøy og ortopediske innleggssåler for sko. Variert produktutvalg finner man i bandagistforretninger, utvalgte apotek og på ulike nettsider som www.banda.no. 

I tillegg, ligger over 70 års erfaring med kompresjonsteknologi bak sports- og moteproduktene under medi sine merkenavn CEP og ITEM m6.

Folk føler seg bedre med medi

Vi utvikler innovative produkter for forbedret livskvalitet. Dette er vår største motivasjon – en kombinasjon av vitenskap og teknologi. Resultatet: vellykket behandling og produkter som sitter godt og føles bra på kroppen. 

Folk føler seg bedre med medi
The World of Compression

World of Compression

medi World of Compression viser veien mot kompresjonsteknologiens fremtid. Våre produkter er basert på over 65 års erfaring. Kvalitetsstempelet identifiserer produkter med elastisk kompresjon, slik som medisinske kompresjonsstrømper til bruk innen flebologi og lymfologi, i tillegg et stort utvalg ortoser med avansert kompresjonsteknologi. 

I tillegg er medi spesialist på ikke-elastisk, adaptiv kompresjonsbehandling for sår- og ødemterapi. Våre brukere drar nytte av en rekke kombinasjonsalternativer, førsteklasses håndverk og et høyt nivå av komfort – for de individuelle "I feel better"-øyeblikkene.

Mer om medi World of Compression