medi World of Compression
The world of compression

Driving the future in compression therapy

medi World of Compression: medi har i 70 år arbeidet med kompresjon som kjerneteknologi. Produktene finnes over hele verden og kjennetegnes først og fremst av høy kvalitet, innovasjon, flott design og førsteklasses finish. Med sin lange erfaring og kompetanse går medi fremtiden i møte med videre utvikling av nye og spennende produkter som imøtekommer mottoet "I feel better".

 

 

Oppdag verden!

En sterk merkevare. Et bredt spekter av produkter. Helhetlige behandlingskonsepter. 

medi World of Compression: viser mot fremtiden med 70 års kompetanse i kompresjonsbehandling. Produktene i medi World of Compression er først og fremst preget av allsidighet, utallige mulige kombinasjoner og førsteklasses finish. Dette gir deg den helt spesielle følelsen av velvære under bruk.

Et bredt spekter av behandlingskonsepter

Produkter av høy kvalitet og helhetlige behandlingskonsepter. Vi tilbyr våre kunder innovative produkter av høy kvalitet, løsningsorienterte medarbeidere og god profesjonell kundeservice. 

Ved å styrke nettverket som forbinder behandlere, medisinske forhandlere og pasienter gjør vi det mulig å ivareta pasientene i tråd med gjeldende anbefalinger og retningslinjer. 

Et bredt spekter av behandlingskonsepter
Et smart utvalg av produkter

Et smart utvalg av produkter

Mange mulige kombinasjoner. Et bredt utvalg av tilbehør.

Nyt fordeler som høy fleksibilitet, vellykket behandling og fornøyde kunder. Med produkter av høy kvalitet sørger vi for gode behandlingsløsninger. 

Variasjon og trender

Lekker og effektiv kompresjon: medi kombinerer erfaringer fra medisin, mote og sport. 

Sjekk ut de siste nyhetene innen våre innovative produkter. Med produkter fra medi kombineres moteriktige farger og design med funksjonalitet og medisinsk effekt.  

 

 

Variasjon og trender
Skreddersydde coaching-konsepter

Grundig produktopplæring

Vi tilbyr vår kunder inngående produktopplæring som gjør det enkelt å velge riktig produkt til riktig pasient eller kunde. Dette sikrer fornøyde kunder og god behandlingseffekt for dine pasienter. 

Våre kunnskapsrike produktspesialister tilbyr både individuell og gruppevis produktopplæring. Du kan også kontakte vårt kundesenter for opplæring og veiledning i forhold til spesifikke problemstillinger. 

Vi er alltid her for å hjelpe deg!