Inspirerende utvalg innen mediven® flatstrikk: fargerike og trendy kompresjonsstrømper

mediven® flatstrikk: moteriktige og fargerike kompresjonsstrømper

På tide med noe nytt? – medi kan gi deg flere ting samtidig: medisinsk effekt og et moteriktig utvalg. Derfor skifter vi fra tid til annen trendfarger, nettopp for å gjøre behandlingen individuell og variert. Dette bidrar til å sikre at hver kompresjonstilpasning gir best mulig effekt, samtidig som kundens individuelle ønsker og stil ivaretas. 

Nye produkter fra mai

mediven® flatstrikkede armer

mediven flat knit arm range
Fra 31/05/2021

Nytt for mediven® 550 arm

mediven® 550 arm kommer nå i en ny og forbedret utgave: strikkematerialet har blitt mer elastisk i lengderetningen, med den samme gode passformen og stivheten som tidligere – for bedre komfort. Fine farger og diskré design-elementer gir mange muligheter til å gjøre armstrømpen til en trofast følgesvenn. Dette betyr optimal kvalitet med en rekke variasjonsmuligheter, spesielle detaljer for god passform og moteriktige høydepunkter.

mediven® armstrømper - nå også som bolero
Fra 31/05/2021

mediven® armstrømper - nå også som bolero

Tilgjengelig for mediven® 550 arm og mediven® esprit i alle kompresjonsklasser

Med økt komfort og passform, er mediven armstrømper nå tilgjengelig som en bolero. Et mellomstykke over nakke/rygg binder armene sammen og gjør at boleroen føles behagelig mot huden og samtidig kjennes komfortabel å bruke: som et silikonfritt alternativ til armstrømper med silikon toppbånd. Egner seg spesielt godt for kunder med sensitive hud. Boleroen er tilgjengelig i alle standard- og motefarger og i alle tilgjengelige mønster for armstrømper. 

Psst, det kommer mer: gled deg til høstsesongen 2021 

To friske motefarger og nye mønster

Psst, det kommer mer

I løpet av høstsesongen 2021, vil fargene Violet og Cherry-red bli byttet ut med nye friske motefarger. Det kommer også nye mønster for design- og fashion-elementer til flatstrikkede arm- og benstrømper.

 

Husk at dersom du ønsker å bestille utgående farger og mønster må det gjøres før 24.09.2021.

Motefarger flatstrikk og rundstrikk

Oversikt: nåværende farger og mønster

Cherry-red, Blue-Jeans, Violet, medi magenta og Grey: Behandling med mediven kompresjonsplagg gir lipødem- og lymfødempasienter et stort utvalg av moteriktige farger i tillegg til standardfargene. Design- og fashion-elementene som kan bestilles i sortimentet for flatstrikkede plagg, gjør det mulig å ta hensyn til individuelle ønsker i kompresjonsbehandlingen.

Oversikt farger og mønster

mediven flatstrikkede produkter: kompromissløs kompresjon!

mediven flatstrikkede produkter: kompromissløs kompresjon!

Gled deg over mange muligheter til individuelle valg i behandlingen av lipødem og lymfødem, sammen med medi. Et kjent og velprøvet utvalg av farger, design- og fashion-elemneter, glitrende krystaller og spesialdetaljer som for eksempel komfortsoner, gjør dette mulig.

Til flatstrikkede produkter

Sterke pasienthistorier

Alle pasienter som lider av lipødem og lymfeødem er forskjellige, og alle har sin egen sterke historie. I disse videoene kan du lære mer om historiene til våre flotte modeller som alle prøver å takle sykdommen på sin måte. For å klare dette er de avhengige av kompresjonsplagg som sitter godt og fungerer i deres hverdag. Flatstrikket kompresjon fra medi finnes i flotte farger og mønster som gjør det enkelt å finne sin personlige stil. I tillegg har vi en rekke tilpasningsmuligheter som garanterer at de fleste ønsker kan oppfylles.

Opplev den trendy siden av medis World of Compression

Opplev den trendy siden av medis World of Compression

En sterk merkevare. Et omfattende produktutvalg. Forbedret livskvalitet.

medi World of Compression: medi har over 65 års kompetanse innen kompresjon. Produkter med høye krav til kvalitet, innovasjon og design. Med produkter i førsteklasses finish og glimrende komfort, kan du aktivt forbedre velværet med produkter du kan stole på.

Besøk medis World of Compression