mediven® flatstrikkede kompresjonsstrømper i både sterke og dempede farger 

mediven kombinerer ting som hører sammen: Din personlige stil og opplevelsen av felleskap, gjør hverdagen med kompresjon lettere. Oppdag motefargene sage green og lilac, det nye flatstrikkede mønsteret Bloom og fordelene med den innovative sidesømmen til mediven cosy. Virkelig unikt, et sterkt team – et unikt team! 

 

Merk: Trendfargene Chestnut og Raspberry Red samt design- og moteelementet Classic kan kun bestilles frem til 30. august 2024!

Caro Sprott gjemmer seg bak en blomsterbukett.

Forbered deg på en unik høst - med mediven® flatstrikk!

Fra 17. september 2024 vil to nye trendfarger og ett nytt flatstrikket mønster supplere mediven-utvalget. Trendfargene Chestnut og Raspberry Red samt design- og moteelementet Classic går ut av sortimentet for å gi plass til nykommere og mer individuelle øyeblikk.

Ikke gå glipp av siste sjanse til å bestille: Fargene og mønstrene som er i ferd med å bli utsolgt, kan bestilles frem til 30. august 2024!

Innovativ og først i markedet: Søm i siden på mediven cosy

Innovativ og først i markedet: Søm i siden på mediven cosy

Fra 4. oktober 2023 kan du velge den mer behagelige sidesømmen på mediven cosy som et alternativ til sømmen bak – for en sømløs sitte- og gangflate, samt en merkbart mer behagelig følelse i fotområdet, på benet og i den følsomme knehasen. 

mediven cosy med søm i siden
medivens nye høydepunkter: Motefargene sage green og lilac

medivens nye høydepunkter: Motefargene sage green og lilac

medivens mange farger er et uttrykk for livsglede og muligheten til å finne det som passer deg og din personlighet. Under mottoet "Unike sammen" presenterer pasienter med lipødem og lymfødem de nye motefargene til flatstrikkede plagg for armer og ben: Oppdag den harmoniske og myke sage green og nyansen lilac, som utstråler en frisk og lys energi.

Se de nye motefargene
Det nye mønsteret Bloom – kan kombineres med alle farger

Det nye mønsteret Bloom – kan kombineres med alle farger

Brukerne stemte på det nye flatstrikkede mønsteret: Blomstermønsteret «Bloom» vant og vil komplettere det flatstrikkede sortimentet fra 4. oktober 2023. Mønstrene kan kombineres med alle mediven mote- og standardfarger, enten ensfarget (design element) eller tofarget (fashion element) – for armer og benplagg. 

  •  

Motiver laget av glitrende krystaller til alle flatstrikkede strømper til arm og ben.

Se motivene av glitrende krystaller

Tidligere motefarger grey og magenta blir nå standardfarger

Tidligere motefarger grey og magenta blir nå standardfarger

De tidligere motefargene grey og magenta er nå inkludert i paletten av standardfarger.  

Velg din favoritt eller finn en ny nyanse – til din perfekte, flatstrikkede kompresjon. Standardfargene er tilgjengelige for mediven 550 ben, mediven mondi, mediven cosy, mediven 550 arm og mediven esprit.

Oversikt over gjeldende farger og mønstre

Stemmer fra kompresjonsbehandling med mediven flatstrikk

Forfatter & lipødempasient

"Hverken en kropp, eller en tilstand som lipødem og lymfødem, gir en grunn til å skamme seg. Vi er bare vakre slik vi er!"


Jana Crämer
Forfatter & lipødempasient

For lipødem og lymfødem: Flatstrikkede mediven kompresjonsstrømper

For lipødem og lymfødem: Flatstrikkede mediven kompresjonsstrømper

Behandling av lipødem og lymfødem skreddersys til pasienten. Derfor er de fleste flatstrikkede medisinske kompresjonsstrømper sydd etter pasientens mål. Høy brukskomfort, holdbarhet og moteriktig variasjon er i fokus her. Få en oversikt over medivens flatstrikkede behandlingsalternativer. 

Se flatstrikkede produkter
Opplev den fasjonable siden av medis World of Compression

Opplev den fasjonable siden av medis World of Compression

En sterk merkevare. Et omfattende produktutvalg. Bedre livskvalitet

 

medi World of Compression: veiviser til fremtiden med 70 års kompetanse innen kompresjon. Produkter med de høyeste krav til kvalitet, innovasjon og design. Stol på en førsteklasses finish og spesiell brukerkomfort som aktivt bidrar til økt velvære!

 

Besøk medi's World of Compression

Vis merknad:

På grunn av ulike lysforhold og skjerminnstillinger kan det forekomme avvik fra den faktiske produktfargen.