Inspirerende utvalg innen mediven® flatstrikk: fargerike og trendy kompresjonsstrømper

Inspirerende utvalg innen mediven® flatstrikk: fargerike og trendy kompresjonsstrømper

Kombiner funksjon og design for best mulig komfort og et flott utseende: med de nye motefargene og Swarovski®-motivene, i tillegg til de allerede etablerte mønstrene, oppfordrer medi pasienter med lipødem og lymfødem til å bruke kompresjonsstrømpene sine med selvsikkerhet og stolthet. Også nytt: Fashion elements er nå også tilgjengelig for mediven cosy.

Nyheter fra mai

Nye motefarger for friske antrekkskombinasjoner

Flat knit Round knit Trend Colours

Cherry-red, blue-jeans, violet, medi magenta og grey: Pasienter som lider av lipødem og lymfødem har nå et enda større utvalg av farger, i tillegg til standardfargene, slik at det blir enklere å sette sammen friske antrekkskombinasjoner.

mediven Flat knit Trend Colours

Fashion elements – nå også for mediven® cosy

Fashion elements i flatstrikksortimentet gir mulighet for individualitet ved bruk av flatstrikkede kompresjonsstrømper. Mønstrene er nå også tilgjengelige for mediven cosy, som har vært en del av det flatstrikkede sortimentet siden oktober 2019.

Få litt glamour i hverdagen med krystaller fra Swarovski®*

Nå kan du få dine flatstrikkede strømper dekorert med glitrende Swarovski®-krystaller*. Krystallene er tilgjengelig for alle flatstrikkede mediven-modeller og plasseres på ankel, overarm eller over håndledd.

 

* Swarovski® er et registrert varemerke for Swarovski AG.

Crystal

Crystal

Swarovski®-krystaller* er tilgjengelig for:

Pearl

Pearl

Swarovski®-krystaller* er tilgjengelig for:

Roségold

Roségold

Swarovski®-krystaller* er tilgjengelig for:

Et bredt utvalg: kompresjon uten kompromiss

Se vårt utvalg av mediven® flatstrikkede benstrømper

Alle pasienter som lider av lipødem og lymfeødem er forskjellige: Alle har sin egen historie og sine individuelle krav til et flatstrikket plagg. For å imøtekomme alles behov, har medi nå tre flatstrikkede kvaliteter for ben. Med nye mediven cosy, og de allerede etablerte modellene mediven 550 ben og mediven mondi, kan nesten alle lipødem- og lymfødempasienter finne riktig strømpe innen medis flatstrikkede sortiment.

mediven® 550 ben

mediven® 550 ben

Kraftig. Høy stivhet. Pålitelig hold. mediven® 550 ben er den flatstrikkede strømpen med høyest stivhet. Det faste og kraftige stoffet sikrer et høyt arbeidstrykk og pålitelig hold.

Spesielle egenskaper:

 • Merkbart og fast trykk
 • Elastiske sømmer i buksetopp og kile
 • Flere muligheter: Hallux avlastning, silikonnupper for godt feste, funksjonssoner ved kneet og mye mer
 • Moteriktig utvalg, inkludert Fashion-Elements
Se utvalget
mediven® cosy

mediven® cosy

Fleksibel. Smidig. Mer bevegelsesfrihet. mediven cosy er ideell for lipødem- og lymfødempasienter,som trenger moderat stivhet. mediven cosy gir høy brukerkomfort og bevegelsesfrihet. Takket være mer elastisitet i lengderetningen, tilpasser det myke materialet seg til benet som et ekstra hudlag, noe som også gjør det enklere å ta på strømpene hver dag.
Spesielle egenskaper:

 • Anatomisk formet fot
 • Robust område rundt såle og hæl
 • Høy elastisitet i lengderetningen gjør det enklere å ta av og på strømpene
 • Elastiske sømmer i buksetopp og kile
 • Flere muligheter: Gluteal shaper, silikonnupper for godt feste, funksjonssoner ved kneet og mye mer
 • Moteriktig utvalg
Se utvalget
mediven mondi®

mediven mondi®

Myk. Behagelig. Ser bra ut. mediven mondi er kjent for sitt spesielt myke og behagelige stoff. Det fine materialet gir høy brukerkomfort.

Spesielle egenskaper:

 • Tettsittende og myk mot huden
 • Elastiske sømmer i buksetopp og kile
 • Mange kombinasjonsmuligheter og ekstra detaljer
 • Moteriktig utvalg
Se utvalget

Sterke pasienthistorier

Alle pasienter som lider av lipødem og lymfeødem er forskjellige, og alle har sin egen sterke historie. I disse videoene kan du lære mer om historiene til våre flotte modeller som alle prøver å takle sykdommen på sin måte. For å klare dette er de avhengige av kompresjonsplagg som sitter godt og fungerer i deres hverdag. Flatstrikket kompresjon fra medi finnes i flotte farger og mønster som gjør det enkelt å finne sin personlige stil. I tillegg har vi en rekke tilpasningsmuligheter som garanterer at de fleste ønsker kan oppfylles.

Opplev den trendy siden av medis World of Compression

Opplev den trendy siden av medis World of Compression

En sterk merkevare. Et omfattende produktutvalg. Forbedret livskvalitet.

medi World of Compression: medi har over 65 års kompetanse innen kompresjon. Produkter med høye krav til kvalitet, innovasjon og design. Med produkter i førsteklasses finish og glimrende komfort, kan du aktivt forbedre velværet med produkter du kan stole på.

Besøk medis World of Compression