mediven compression stockings flat knit trend colours campaign 2021

mediven® flatstrikk: fargerike og trendy kompresjonsstrømper

Det å kunne være seg selv, med flatstrikkede kompresjonsstrømper, må være en av de beste følelsene som finnes. Helt nye mønster for flatstrikkede arm- og benstrømper, og to nye motefarger, gir rom for enda mer individualitet i behandlingen av lipødem og lymfødem. I tillegg er mediven esprit oppgradert med nye og forbedrede funksjoner for enda mer komfort.

De nye motefargene for mediven flatstrikk

Fargenes kraft: De nye motefargene utstråler ekte livsglede. Når du ser deg selv i speilet gjør de friske fargene deg glad. Saftig avokadogrønt gir appetitt for nye ideer, strålende mango-gul sørger for godt humør i all slags vær. Blue-Jeans, Grey og medi Magenta fullfører trendens fargespekter.

Fire nye mønster – for et vakkert og særpreget utseende

Nye mønster for mediven kompresjonsstrømper

Velg det som passer akkurat til deg: I det nye mediven-utvalget kan du velge mellom totalt 99 varianter av flatstrikkede kompresjonsstrømper. De fire nye mønstrene, Nature, Stripes, Dots og Classic, kan kombineres som du vil med de elleve mote- og standardfargene. Tilgjengelig for både arm- og benstrømper.

Velg antrekk etter humøret ditt: Vanlige (Design-Elementer) eller tofargede mønster (Fashion-Elementer). Mønstrene er strikket direkte inn i stoffet takket være en innovativ garn- og fargeprosess som virkelig gjør dine antrekk iøyenfallende.

Fashion-Element Classic

mediven compression stockings flat knit trend colours campaign 2021

Du er bra nok

“Som blogger, ønsker jeg å følge andre berørte personer på deres vei til selvaksept, vise perspektiver og mest av alt, gi dem mot. Hunden min Dante er MIN aller viktigste følgesvenn. Han viser meg hva energi er, får meg til å smile, gir meg bakkekontakt - og elsker meg for den jeg er. Dyr er vår beste rollemodell.”

Caroline Sprott med hunden Dante
Moteblogger og lipødempasient

Fashion-Element Stripes

mediven compression stockings flat knit trend colours campaign 2021

Lag ditt eget solskinn

“Min datter er min største motivasjon. Hun får meg til å hele tiden jobbe med mitt selvbilde. Jeg vil gi henne mot og styrke, og oppmuntre henne til å ta livet i egne hender.”

Tanya Gouraige med datteren Emily
Modell og lipødempasient

Fashion-Element Dots

mediven compression stockings flat fashion element dots knit trend colours 2021

Gjør deg selv sterkere

“Musikk er min lidenskap, min inspirasjon, min kilde til styrke. Den lar meg utrykke meg. Musikken forteller historier og fører mennesker sammen, uansett alder, utseende og bakgrunn. Tilstanden min er en del av livet mitt, men den definerer meg ikke. Det kan alle se ... og høre i musikken min.”

Ursula Thomé
Musiker og lymfødempasient

Fashion-Element Nature

mediven compression stockings flat knit trend colours campaign 2021

Mot til å være meg selv

“Å alltid ha nye mål er min greie - som mine pågående studier ved siden av jobben. Å ha store drømmer, og muligheten til å leve dem ut, gir meg styrke, selvtillit og frihetsfølelse. Det er på denne måten nye dører åpner seg - du må bare være modig nok til å gå gjennom dem. Jeg liker å dele denne innstillingen til livet med menneskene i mitt liv, og på bloggen min.”

Carina Schmalenberg
Blogger, student og lipødempasient

Pasienthistorier – selvbestemt og selvsikker!

Du er ikke alene med sykdommen din: Bli inspirert av historiene om å leve med lipødem og lymfødem. 

mediven compression stockings flat knit bolero

Komfortabel oppdatering: mediven esprit®

Etter de positive tilbakemeldingene vi fikk etter å ha oppgradert mediven 550 arm, kan også mediven esprit skilte med nye og forbedrede egenskaper: strikkematerialet har blitt mer elastisk for økt brukerkomfort. Veggstabiliteten er den samme som før. I tillegg har mediven esprit nå en mattere overflate som gir den et mer diskret utseende. Videre er den oppdaterte armstrømpen tilgjengelig i alle varianter og med individuelle tilleggsdetaljer. Den er også tilgjengelig som bolero hvis du foretrekker det.

Til mediven esprit

En personlig vri

En personlig vri

Dekorer de flatstrikkede strømpene dine med glitrende krystaller. Nye motiver kan kanskje bidra til at du setter enda mer pris på strømpene dine, i tillegg til å tilføre litt glamour i hverdagen. Kan bestilles til alle flatstrikkede mediven modeller. 

Videre til krystallene
mediven compression stockings flat knit trend colours campaign 2021

mediven flatstrikkede produkter : kompromissløs kompresjon

Dra nytte av muligheten for individuell  lipødem- og lymfødembehandlig med medi. Fargeutvalget, Design- og Fashion-Elementer, glitrende krystaller og spesialtilpasninger som for eksempel komfortsoner, gjør dette mulig.

Til flatstrikkede produkter
Opplev den trendy siden av medis World of Compression

Opplev den trendy siden av medis World of Compression

En sterk merkevare. Et omfattende produktutvalg. Forbedret livskvalitet.

medi World of Compression: medi har over 70 års kompetanse innen kompresjon. Produkter med høye krav til kvalitet, innovasjon og design. Med produkter i førsteklasses finish og glimrende komfort, kan du aktivt forbedre ditt velvære med produkter du kan stole på.

Besøk medis World of Compression